Tilbage til forsiden          Tilbage til underholdning

     


        SMS beskeder jeg har modtaget       

 

1.

Hvis du overvejer, at stjæle en fotofælde fra motorvejen, og montere den i soveværelset, så lad være. Den filmer alligevel kun når der er aktivitet...


2.

Nogen får den forfra, nogen bagfra, nogen liggende, nogen stående, nogen hjemme, nogen i byen...

men alle bliver glade når de får den:

Årets første julehilsen! Fra Torben


3.

Et fly er netop lettet. Piloten byder velkommen, men glemmer at slå mikrofonen fra. "Nu vil jeg ud og skide og bagefter vil jeg kneppe en af stewardesserne". Dette hørte hele flyet. En af stewardesserne ville løbe op til piloten for at slukke mikrofonen, men snublede på vejen. Gamle fru Jensen hjalp hende. "Rolig nu unge dame. Han skulle jo skide først".....


4.

Peter plys er gået på pension, og vi mangler derfor en lille overvægtig person, som spiser for meget og går i for stramt tøj til at overtage hans position. Vi tænkte derfor på dig..!!!


5.

De siger i radioen at en gammel senil mand løber nøgen rundt ude på motorvejen, hvad laver du der? Skal jeg hente dig?


6.

Toppen af modighed? Det må være ægtemanden som kommer hjem med læbestift på skjorten, stinkende af parfume, klasker konen bagi og siger: "Så er det din tur!"


7.

Johnny er stadig jomfru og da han sidder på sengekanten på sin bryllupsnat, vender hans kone sig mod ham. -Kan du gætte hvad jeg vil nu? -Næ... Konen lægger sig under dynen og spreder benene så meget som muligt. -Kan du nu gætte, hvad jeg vil? -Ja, du vil have hele sengen for dig selv....


8.

En mand søger arbejde som kommunalarbejder. -Ja du kan starte kl. syv i morgen tidlig. Har du nogen skavanker? -Jah, jeg er kastereret. Men det betyder vel ikke noget..? - Nej, du møder bare i morgen kl. ni...! - Sagde du ikke kl. syv..??!!! - Jo, men de to første timer går vi bare og river os i nosserne!....


9.

Patienten: "Kys mig, ambulancemand!" - Nej det må jeg ikke!"- Kys mig nu, ambulancemand!" - "Nej, det må jeg altså ikke, du ved patientklage-nævnet osv... Faktisk burde jeg slet ikke kneppe dig..."


10.

Far, hvad er det der hænger mellem hestens ben? - Det er en hestepik! - Jamen, mor siger, at det er "ingenting"!? - Mor er forkælet, min dreng.


11.

To mænd i fængslet sidder og snakker, da den ene spørger: "Hvorfor er du i fængsel?" "Fordi jeg har en bygningsfejl" lyder svaret. "Bygningsfejl...?" "Ja, jeg har for lange fingre og for korte ben!!!!!"


12.

En mand ved navn Hans Lem skulle giftes, og det skabte en del morskab i kirken, da præsten spurgte bruden: "VIL DU TAGE HANS LEM, SOM HOS DIG STÅR................"


13.

En god høstfest må være, hvor man kan komme til at presse nogle baller og køre lidt sæd ind....


14.

Lille Phillip: Moar, hva' er en orgasme? -Det er noget din far får efter 18 sekunder i soveværelset, og din mor får en halv time senere i badet.......


15.

Dagen i morgen, er faktisk langt væk. Hvert sekund du lever, oplever du kun en gang. Alle dine venner, vil være væk en dag. Har du fortalt dem du holder af dem? Det jeg prøver at sige, er at du altid vil være i mit hjerte. Jeg holder af dig. Hvis du syntes der er nogle af dine venner eller familie som skal have denne besked, så send den videre. Ellers så bare husk du fik den af mig....


16.

Dagens ordsprog: Det er bedre at havne i en god trekant, end i en ond cirkel.


17.

Den uerfarne fyr fortæller sin kammerat om sit første besøg hos en luder: "Det var helt vildt, da jeg kom ind smed hun sig på sengen og skreg PISK MIG....slemme dreng PISK MIG...! Nøøj siger kammeraten, hvad gjorde du så?? Jamen jeg havde jo ingen pisk med, så jeg nikkede hende en skalle!!


18.

Middel mod tømmermænd: Hvis du ikke kan kaste op, så stik 2 fingre i halsen og 2 fingre i røven. Hjælper det ikke, så byt om på de 4 fingre...


19.

En måde at opnå indre ro på er, at gøre alle de ting man er begyndt på, færdige. Så jeg gik rundt i huset for at se hvad jeg havde påbegyndt, og nu har jeg drukket resten af rød og hvidvinen, Baileys'n, Kahlua'en, spist resten af pakken med Pamol, valium og en æske med chokolade. Du aner ikke hvor forbasket godt jeg føler mig nu!


20.

Nyere forskning har vist at sindsforvirrede personer med seksuelle tvangstanker åbner sms'er med tommeltotten. Passer det ??

 


21.

Det jeg fortæller dig nu siger jeg fordi jeg stoler på dig, og jeg håber du er så god en ven at du kan holde tæt om dette:

 

Det er mig der er Batman.


22.

Drengen til far. Er det rigtigt at damer har fire læber? Ja de har to til at sige dumme ting med og to til at gøre det godt igen.


23.

Han havde glemt deres bryllupsdag. Hun var rasende og sagde - for din egen skyld vil jeg håbe, at der står noget udenfor i morgen, som bevæger sig fra 0 til 100 på omkring 3 sekunder.

Næste morgen fandt hun en badevægt stående i indkørslen.

Hans begravelse finder sted på lørdag.


24.

Her er bare gjort plads til de næste SMS'er jeg modtager :o)

 

 

 


Tilbage til forsiden          Tilbage til underholdning           Til toppen af siden